Sophos

Sophos Sandstorm

Beschermd tegen cyberaanvallen

Cyberaanvallen die onbekende malware (zero-day exploits) gebruiken om conventionele beveiliging te omzeilen vormen een steeds grotere bedreiging. Veel bedrijven overwegen nieuwe generatie sandbox oplossingen om deze bedreiging de kop te kunnen  bieden.

 

Echter zijn deze technologieën vaak te complex en kostbaar voor bedrijven. Daarom is Sophos Sandstorm ontwikkeld: Die geavanceerde beveiliging te bieden die nodig is, maar die gelijkertijd eenvoudig te gebruiken is en betaalbaar is in aanschaf.

 

Uw bedrijf heeft een aantal beveiliging-technologieën nodig om beschermd te zijn en te blijven tegen bekende en onbekende bedreigingen: URL filters, AV scanning, Real time beveiliging en IPS zijn alle cruciaal voor een veilige ICT omgeving.

Hoe werkt Sophos Sandstorm

Sophos Sandstorm is een nieuwe generatie sandbox die in staat is om snel en accuraat onbekende bedreigingen te detecteren, blokkeren of anderszins te reageren.

 

Onze Sophos Sandstorm dienst test een potentiële bedreiging op alle conventionele beveiligingscontroles, zoals anti-malware kenmerken en onbetrouwbare URL’s. Indien een bestand niet als bedreiging gezien wordt dan stuurt de Sophos security oplossing een “file hash” naar Sophos Sandstorm om te bepalen of het bestand al eerder is geanalyseerd.

 

Als het al eerder is geanalyseerd, dan stuurt Sandstorm informatie over dit bestand terug naar de Sophos beveiligingsoplossing. Daar wordt het bestand of uitgeleverd aan het gebruikersapparaat, of geblokkeerd. Afhankelijk van de feedback die Sandstorm gegeven heeft.

 

De bewuste malware bereikt uw netwerk dus nooit en het scannen vindt reeds plaats in het datacenter. De mail wordt pas afgeleverd indien deze veilig is bevonden.

Sophos Producten

Netwerk

SG UTM

The ultimate network security package

XG Firewall

The next thing in next-gen

Secure Wi-Fi

Super secure, super Wi-Fi

Secure Web Gateway

Complete web protection everywhere

Secure Email Gateway

Simple protection for a complex problem

Pure Message

Good news for you. Bad news for spam

Meer info

Eind Gebruiker & Server

Endpoint Protection

Comprehensive security for users and data.

Intercept X

A completely new approach to endpoint security.

Sophos Cloud

Sophos Security. Cloud Simplicity.

Sophos Clean

Add more expertise to your endpoint protection.

Mobile Control

Countless devices, one solution.

SafeGuard Encryption

Protecting your data, wherever it goes

Server Protection

Security Optimized for Servers.

Sophos Home

Free protection for home computers.