Cybersecurity

Security first!

Uw bedrijfsdata, klantgegevens, e-mail etc. gaan een ander niets aan. Zo simpel is het. Met meer apparaten nemen de risico’s van veiligheid en verlies van bedrijfsgevoelige informatie toe. Daarom is het belangrijker om uw infrastructuur, data en applicaties te beveiligen tegen externe bedreigingen. Aan de ander kant moeten organisaties voldoen aan een toenemend aantal wet- en regelgevingen omtrent informatiebeveiliging, bijvoorbeeld binnen zorg-, onderwijs- en overheidsinstellingen.

Vraag nu een Security Check aan !

Wat kan IURO voor u doen?

Op het gebied Cybersecurity werken wij nauw samen met Sophos. Wij hebben veel ervaring met complexe infrastructuurprojecten en de security issues die daarmee gepaard gaan. IURO ondersteunt u graag bij oplossingen op de volgende gebieden:

Netwerkbeveiliging

IURO is specialist op het gebied van beveiliging van bedrijfsnetwerken. Een lek kan overal ontstaan en in ons product portfolio hebben wij een aantal slimme oplossingen om die kritische onderdelen te kunnen beveiligen tegen lekken en/of inbraak. Naast beveiliging van het lokale netwerk bieden wij ook VPN verbindingen aan met hoge encryptie voor medewerkers die op afstand werken. Middels policies kunnen wij ook BYOD (Bring your own device) apparaten adequaat beveiligen tegen datalekken.

Phishing

Met geavanceerde internetdreigingen zoals virussen, malware en ransomware is het belangrijk dat u uw medewerkers en werkplekken voldoende beschermd. De verantwoordelijkheid dient niet te liggen bij de argeloze employee.

Mobiele veiligheid

Mobiele apparaten vormen tegenwoordig een risico voor de dataveiligheid. IURO verzorgt bescherming tegen geavanceerde bedreigingen, malware, onveilige applicaties en andere veiligheidsriscio’s.

E-mail bescherming

De E-mail protection suite van IURO beschermt uw medewerkers tegen phishing, malware, ransomware, spam en virussen.