Online Desktop

Volledig werken in de Cloud

Met onze Online Desktop dienst bent u als ondernemer verzekerd van een verhoogde productiviteit van uw medewerkers.

Het beheer over eigen hardware en software is volledig uitbesteed. Dat resulteert meteen in lagere ICT kosten.

De Online Desktop is volledig in te richten naar uw wensen. Denk aan specifieke software in uw branche zoals een CRM pakket of een boekhoudprogramma.

Een werkplek in de cloud past volledig in de gedachte van “Het nieuwe werken”. Kostenbesparing doordat elke medewerker vanaf elke plek bij de applicaties kan. Bovendien hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over de veiligheid van bedrijfsdata. IURO ontzorgt!

De voordelen op een rij

Verhoogde productiviteit

Altijd toegang tot de bestanden en email, alleen een internetverbinding is vereist. Uw informatie is altijd beschikbaar én veilig.

Cross Platform

Deze wijze van werken past volledig in trends als BYOD (bring you own device) en CYOD (choose your own device) waarbij medewerkers een steeds grotere mate van vrijheid wensen bij de keuze van apparaten. Onze dienst werkt op elk platform.

Veiligheid

Wij maken gebruik van de allernieuwste beveiligingstechnieken en anti-virus applicaties. Dat scheelt weer in kosten voor het aanschaffen van individuele beveiligingspakketten. Alle verkeer tussen uw apparatuur en onze datacenters is beveiligd middels 256-bits AES Encryptie.

Verlaging kosten

U betaalt alleen voor wat u gebruikt. Uw cloudomgeving schaalt met u mee. U hoeft dus nooit meer kosten te maken voor ongebruikte bronnen.

Volledig op maat

Een werkplek in de cloud hoeft niet meteen te betekenen dat u werkwijze moet veranderen. Wij leveren complete maatwerkoplossingen. Elk denkbaar pakket kunnen wij inrichten in uw cloudomgeving. Daarmee blijft uw organisatie flexibel en up-to-date maar bovenal concurrerend.