Office 365

Microsoft OneDrive en SharePoint

Met Microsoft OneDrive heeft u altijd uw bedrijfsdata binnen handbereik. De data is ook ook toegankelijk via een browser, op je mobiele apparaten en desktop middels de Sharepoint App en rechtstreeks via de Windows Verkenner of Apple Finder via de OneDrive applicatie.

 

Al onze servers staan in de datacenters in Nederland en vallen onder de Nederlandse Privacy Wetgeving.

 

IURO loopt vooraan op het gebied van Online Veiligheid en die gedachtengang komt weer terug in al onze diensten. Security First!

 

Naaste de standaard synchronisatie van bestanden kunt u eenvoudig mappen en bestanden delen met collega’s of freelancers zonder dat uw zich zorgen hoeft te maken over uw privé data.

Vraag hier gratis een demo aan.

De voordelen voor uw bedrijf

Beschikbaar

U heeft altijd die toegang tot de gegevens die u nodig heeft, ook als u tijdelijk niet over een internetverbinding beschikt.

Slim samenwerken

OneDrive synchroniseert op de achtergrond zodat uw data beschikbaar is en blijft op al uw andere apparaten. U heeft hier geen omkijken meer naar.

Bestandsgeschiedenis

U kunt altijd terug naar oudere versies van uw bestanden. Afhankelijk van uw pakket kan dit 10 tot wel 60 dagen zijn.

Veilig

Uw data staat versleuteld opgeslagen in Datacenters in de EU. U kunt er gerust op zijn dat deze niet in handen van onbevoegden terechtkomen. De nieuwste beveiligingstechnieken beschermen uw bestanden tegen mal- en cryptoware (zgn. gijzelsoftware) zodat u zich bezig kunt houden met uw core business.

Telefonische Helpdesk

IURO is per telefoon bereikbaar voor hulp en vragen. Onze helpdesk medewerkers staan voor u klaar.