IT Consultancy

Compleet ICT Beheer

Your ICT, our job

Met uw IT Infrastructuur beheerd door IURO heeft u een deskundige en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van uw bedrijfsICT. Onze filosofie, ICT oplossingen die werken!, maken wij elke dag voor u waar.

U kunt uw ICT-beheer in het geheel of gedeeltelijk aan IURO uitbesteden/outsourcen. Met outsourcing van uw ICT kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van maximale flexibiliteit en deskundigheid.

IURO neemt het beheer van uw complete ICT-omgeving over. Van netwerkbeheer, cloud-oplossingen, servers tot en met de werkplek. Op kantoor, thuis of onderweg.

Voordelen

Focus op uw core-business

Continuïteit Kennis blijft beschikbaar voor uw bedrijf, ook bij vertrek van medewerkers en gedurende vakanties

Betere prijs/kwaliteit verhouding

Voorspelbaarheid van kosten

Eén aanspreekpunt voor al uw ICT vragen

ICT Servicedesk

Snel en goed geholpen

Met uw ICT beheerd door IURO heeft u een deskundige en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van uw bedrijfsICT. Onze filosofie, Your ICT is our job, maken wij elke dag voor u waar.

U kunt uw ICT-beheer in het geheel of gedeeltelijk IURO uitbesteden/outsourcen. Met met outsourcing van uw ICT kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van maximale flexibiliteit en deskundigheid.

IURO neemt het beheer van uw complete ICT-omgeving over. Van netwerkbeheer, cloud-oplossingen, servers tot en met de werkplek. Op kantoor, thuis of onderweg.

Voordelen

Soepel werkende ICT met een snelle oplossing van voorkomende issues.

Continuïteit van de dienstverlening is gewaarborgd.

Persoonlijk. U kent ons, en wij kennen u. Dat maakt communicatie direct, prettig en efficiënt.

Optimale kennis van uw gehele IT infrastructuur.

Één aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van ICT

Server beheer

Up and running

Maakt u gebruik van eigen servers? Lees hier meer over de keuze wel of geen eigen server. Dan is het belangrijk dat de servers operationeel zijn. Downtime betekend problemen, verlies van efficiency en een mindere dienstverlening naar uw klanten. Zonder toegang tot uw data staat uw hele bedrijf stil.

U heeft behoefte aan specialisten die zorgen dat de continuïteit van de dienstverlening gegarandeert is. Een in-house beheerder is niet altijd de beste optie, en u bent afhankelijk van de kennis en aanwezigheid van deze persoon.

Met serverbeheer door IURO heeft u een gespecialiseerde partner die zorgt dat u zich kan richten op uw core business en bespaart op de ICT kosten.

Voordelen

Focus op uw core-business

Continuïteit Kennis blijft beschikbaar voor uw bedrijf, ook bij vertrek van medewerkers en gedurende vakanties

Betere prijs/kwaliteit verhouding

Voorspelbaarheid van kosten

Eén aanspreekpunt voor al uw ICT vragen

ICT werkplek beheer

Altijd uw werk kunnen doen

De ICT mogelijkheden, wensen en eisen zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen én blijven toenemen. Met uw data in de cloud, wellicht geen vaste werkplek en altijd toegang tot bestanden, contacten en collega’s is een goed werkende ICT infrastructuur essentieel.

Daarbij vragen bedrijven flexibiliteit in werkplekken: bij groei moeten nieuwe medewerkers direct ingezet kunnen worden en bij een teruggang zijn vaste kosten ongewenst.

Met werkplek beheer door IURO zorgen wij dat uw medewerkers over de ICT faciliteiten beschikken die nodig zijn. Professioneel en flexibel.

Wat doen wij voor u

We richten de werkplek in en beheren/monitoren deze of afstand. Daar waar nodig verlenen wij ondersteuning op locatie. Denk hierbij aan het verhelpen van storingen of  updates van lokaal werkende software (veiligheid!) of zelfs het aansluiten van een printer.

Hierdoor kunt u zich weer volledig focussen op uw core business. Dit doen wij voor een vast bedrag per maand, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte prijsverhogingen. Daarnaast kunt u met overige vragen altijd terecht bij onze servicedesk.

ICT Advies

Wat is uw situatie?

IURO heeft verstand van IT en moderne oplossingen. Maar u heeft kennis van zaken over uw business, klanten en bedrijfsstrategie. De combinatie van deze twee zorgen voor optimaal resultaat.

Uit ervaring weten we dat een goed IT-advies begint met kennis van het bedrijf, de processen én de mensen. Met andere woorden: goed luisteren. Op basis van uw input krijgt u een onafhankelijk en passend advies voor uw organisatie

Vragen voor uw ICT netwerk

Veranderende techieken , de mogelijkheden, kansen maar ook bedreigingen wijzigen. Past uw huidige ICT omgeving nog bij uw bedrijfsvoering?

Rol van ICT. Wat is het belang van ICT binnen uw bedrijf: primair of ondersteunend? Welke applicaties zijn er actief? Kent het netwerk piekbelastingen of niet. Vragen die van belang zijn een goede keuze.

Veiligheid. Welke mate van bescherming en beveiliging is nodig?